Gespreksgroepen Gespreksgroepen
Gespreksgroepen 25+ en 35+ (I) en (II)
Deze gespreksgroepen komen een aantal keren in het winterseizoen samen. Ontmoeting, gezelligheid, verbondenheid en het met elkaar delen van gedachten en ervaringen rond geloof en leven zijn een paar steekwoorden die passen bij deze groepen. Het is mooi dat er zo nu en dan ook weer nieuwe deelnemers bij komen, zoals bij de gespreksgroep 25+. Nieuwe deelnemers worden altijd met open armen ontvangen. Wie dit leest en denkt: ‘Ik zou ook wel mee willen doen aan zo’n groep’, die is van harte welkom om een keer te komen kijken. Neem dan even contact op met Trienke van der Heide, telnr. 058 253 1458, dan kan er samen bekeken worden welke groep het best bij je past!

Gespreksgroep Bitgum
Een groep van 8 vrouwen die meer wil weten over wat God wil betekenen voor onze wereld en wat Hij van ons als mens verwacht. Dit jaar gaan we ons samen buigen over het thema “Geloven in meer!”
We hopen op fijne bijeenkomsten. Denk je nu ‘Dit is ook wat voor mij’, dan ben je van harte welkom. Wij komen één keer per maand bij elkaar en starten in oktober. Voor informatie kun je bellen met Afke Vlasma tel. 058-253 1647.

Gespreksgroep Waadhoeke


 
terug